Tânăra mutilată de pistolarul din Militari: «Acum am aflat că am o bilă în loc de ochi»

11 decembrie 2013 15:42   Național
Ultima actualizare:

Daniela Borz a ajuns la capătul puterilor. Tânăra împuşcată în ochi de pistolarul din Militari a fost nevoită să se prezinte de urgenţă la medic după ce i s-a deschis operaţia. Aşa a aflat abia ieri că nu mai are deloc ochiul drept şi că acesta a fost înlocuit cu o bilă de acril.

Nici acum nu-i vine să creadă că viaţa ei s-a schimbat complet, că nimic nu mai poate fi la fel ca înainte. Tocmai de asta încă aştepta cu sufletul la gură ca medicii să-i spună că mai are o şansă, că va vedea din nou cu ochiul rănit. Ieri însă a aflat că este imposibil. "Am primit două veşti, una buna şi una rea. Cea bună este că poate să mi se facă operaţia plastică şi vestea proastă este că ochiul nu va putea fi recuperat", ne-a declarat Daniela.

Tânăra a avut un şoc pentru că a aflat abia ieri, la aproape trei săptămâni de la nenorocirea care a lovit-o, că nu mai are deloc ochiul drept. "Am aflat abia acum că nu mai este. Am fost la un medic şi l-am auzit când a citit foaia în care scria că am o bilă de acril. Credeam că am ochi normal şi că nu mai văd. Simţeam ceva greu, dar nu ştiam că am o bilă acolo", ne-a povestit Daniela.

Asta după ce în urmă cu o zi, tânăra a tras o sperietură zdravană. Operaţia i-a făcut probleme şi s-a prezentat de urgenţă la Spitalul Universitar. "S-a desfăcut un pic operaţia. Trebuie să-mi înlocuiască acum bila", ne-a spus, supărată, Daniela. În ceea ce priveşte operaţia de reconstrucţie a zonei afectate, respectiv arcada, pleoapa şi cavitatea oculară, mai are de aşteptat.

"Cred că într-un an se poate face intervenţia. În Germania s-ar putea să ajung. Aici, sunt caz unic, nimeni nu a mai fost împuşcat în ochi cu aşa ceva", ne-a mai dezvăluit Daniela.

Pistolarul a rănit trei persoane

Pe 23 noiembrie, Daniela Borz a fost împuşcată în ochi de Mihai Chiriţă. Tânăra a sărit să-şi apare tatăl, atacat din toate părţile în faţa unui magazin din cartierul Militari. Scandalul a pornit după ce bărbatul le-a reproşat  surorilor Chiriţă că  s-au băgat în faţă în loc să-şi aştepte rândul  la coadă.  Mihai Chiriţă a tras de mai multe ori cu un pistol cu bile de cauciuc, rănind trei persoane.  

Citeşte şi:

EXCLUSIV Mutilată de pistolar, Daniela a fost părăsită de iubit

EXCLUSIV! «Mai bine mă omora decât să-mi nenorocească fata»

El e pistolarul care a terorizat Capitala

EXCLUSIV FOTO «Nu sunt un monstru!». Declaraţii cutremurătoare în premieră ale tinerei împuşcate în ochi

Mai multe