I-a omorât amantei soţul, ca să scape de rival

20 decembrie 2013 18:31   Național
Ultima actualizare:

După mai bine de o lună de cercetări, poliţiştii au reuşit să identifice autorul crimei comise în pădurea din apropiere de Oţelu-Roşu, judeţul Caraş- Severin. Oamenii legii au fost şocaţi să afle motivele. Criminalul l-a ucis pe soţul amantei sale pentru că nu mai suporta să stea departe de femeia iubită!

Gândul că stă departe de iubirea vieţii sale l-a determinat pe un tânăr de 23 de ani, din Caraş-Severin, să îşi ucidă prietenul cu sânge rece. Adrian Cuţ i-a aplicat mai multe lovituri în cap, iar mai apoi l-a spânzurat, aşa încât să pară că bărbatul s-a sinucis. Gestul diabolic al tânărului era de a scăpa de cel mai bun prieten al său pentru a putea rămâne cu soţia lui.

Victima sa, în vârstă de 38 de ani, avea doi copii. După o lună în care nu a spus nimic despre crimă, poliţiştii au reuşit să descopere că el este autorul faptei.

Victima a fost găsită spânzurată în pădure

Tânărul va fi arestat şi riscă ani grei de închisoare. Totul s-a petrecut la 7 noiembrie 2013, când poliţiştii au descoperit un bărbat spânzurat de creanga unui copac, într-o livadă situată între localităţile Măgura şi Măru. Întrucât la o examinare sumară a cadavrului au fost observate răni la nivelul capului, iar în urma necropsiei s-a constatat că moartea bărbatului a fost una violentă, poliţiştii nu au încetat să facă investigaţii. După mai bine de o lună de cercetări, misterul crimei a fost elucidat.

Adrian Cuţ, autorul a explicat în faţa instanţei împrejurările în care victima a fost omorâtă.

El şi-a recunoscut cu seninătate vina şi, de asemenea, a cerut personal să fie arestat. A spus că nu a mai suportat să stea departe de femeia pe care o iubea şi după ce l-a ucis, ca să şteargă urmele, şi-a spânzurat victima, în aşa fel încât totul să pară o sinucudere.

Pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Dacă va fi găsit vinovat, pe bărbat îl aşteaptă între zece şi douăzeci de ani de închisoare.

Mai multe