FOTO Răsturnare de situaţie în cazul elevei drogate şi violate de colegi. Uite ce poze posta fata pe Internet!

21 decembrie 2013 16:33   Național
Ultima actualizare:

O fată de 15 ani, elevă la Liceul Internaţional de Informatică din Constanţa, susţine că a fost drogată şi violată de mai mulţi băieţi. Varianta ei este contrazisă de tinerii acuzaţi şi de fotografiile pe care liceanca le-a postat pe Internet.

Scandalul a izbucnit după ce pe internet au apărut poze şi filmuleţe postate de câţiva băieţi care susţin că au întreţinut relaţii sexuale cu acordul ei. Fata spune însă că i-a fost pus ceva în băutură.

Evenimentul s-a petrecut duminică, 15 decembrie, iar Parchetul a declanşat o anchetă. Se pare că în acest caz sunt implicaţi şase băieţi.

În apărarea lor, ei susţin că nu era prima dată când fata de 15 ani a făcut sex şi că le trimitea poze cu ea goală din când în când. Unii dintre cei implicaţi mai cred că scandalul nu ar fi izbucnit dacă imaginile compromiţătoare n-ar fi fost publicate pe Internet.

"Noi am plecat de la Roxana la 12:00, după ce am dormit toţi la ea 5 ore. Dacă o violam, făcea ca toţi dracii prin casă până venea un vecin sau ceva de genul, nu stătea o oră şi după ne mai şi lăsa să dormim la ea", a povestit unul dintre băieţii acuzaţi de viol.

"Se vede clar în filmare că nu o violează nici dracu. În primul rând, după cum am mai zis, am mai făcut-o de 4 ori cu ea înainte", spune el.

Altul susţine: "Chestia e că nu avem absolut nici o vină, frate. I-a plăcut viaţa la fată şi după aia zice că am violat-o. Ştiu că acum o să ziceţi de filmările acelea dar nu au nici o relevanţă pentru că în unul pur şi simplu o filmam când stă, nu dăm în ea sau alte chestii de genul. În celălalt stă şi nu se opune când se... , a fost o probă foarte bună la Poliţie, la fel ca cele 50 de poze cu ea goală care mi le trimitea odată la 2 zile înainte de faza de duminică".

Un alt mesaj din grupul băieţilor care au fost la eleva de 15 ani acasă: "Da , totul s-a întâmplat duminică (15 decembrie - n.r.) şi ea m-a sunat luni. Dacă era cum spune ea, că am drogat-o şi după aia am violat-o sau mai ştiu eu ce inventează ea, după faza aia s-ar fi ferit de mine în ultimul hal, nu ar fi vrut să mă mai audă / vadă în viaţa ei, nu ar mai fi vorbit 2 ore la telefon cu mine. Ea a zis că a fost violată de 5 băieţi, minciună imensă. Înainte să plecăm din Inter a zis că e de acord şi tot ea se ruga de noi să venim la ea acasă şi ne confirma în continuu că e singură acasă. Floris şi Evelin au dormit toată perioada cât am fost la ea acasă. Ea ştia dinainte ce o să se întâmple şi era de acord. Nu a fost vorba de absolut nici un viol, pur şi simplu s-a distrat o noapte şi acum minte că a fost inconştientă complet, că a fost violată şi o face pe victima ca sa îşi spele ruşinea".

Mama fetei care susţine că a fost violată este un avocat cunoscut în Constanţa.

Uite ce imagini cu ea posta eleva de 15 ani pe internet:

Mai multe