Moşul a coborât pe frânghie ca-n filme

22 decembrie 2013 15:39   Național
Ultima actualizare:

Zeci de copii l-au întâmpinat cu urale pe Moş Crăciun în centrul Timişoarei. Cel mai popular bătrânel din lume a ajuns în mijlocul lor însoţit de un ren şi de doi spiriduşi, călătorind într-un mod inedit: au coborât pe frânghie din balconul Operei.

De la începutul lunii decembrie, Moşul i-a anunţat pe copii că aşteaptă scrisorile lor într-o cutie special amenajată lângă bradul de 12 metri din centrul Timişoarei.

Au fost invitaţi să-i scrie copii care nu au împlinit 11 ani, iar sâmbătă, după ce le-a citit scrisorile, Moş Crăciun a venit în Piaţa Victoriei pentru a le aduce cadouri. Sosirea lui a fost însoţită de uralele celor mici, vizitatorul mult-aşteptat aterizând în mijlocul lor după ce a coborât pe o cordelină, cu ajutorul unui troliu, de la balconul Operei.

100 de copii au primit cadouri de la Moş

Ca să nu păţească nimic, el a fost ajutat de voluntarii de la Salvo, formaţiunea de intervenţie rapidă care aparţine Compartimentului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Primăriei Timişoara.

Spiriduşii Moşului şi-au făcut şi ei apariţia în acelaşi mod inedit: pe frânghie. Asta sub privirile curioase ale micuţilor, care au fost convinşi că Moş Crăciun şi ajutoarele lui au zburat. 

Mai multe