FOTO EXCLUSIV Ea este femeia care a murit în explozia de la Călăraşi

26 decembrie 2013 12:12   Național
Ultima actualizare:

Clipele de groază prin care au trecut în prima seară de Crăciun nu pot fi uitate prea uşor. Locatarii unui bloc din Călaraşi au văzut moartea cu ochii. Din păcate, o femeie şi-a pierdut viaţa după ce o explozie s-a produs într-un bloc de locuinţe din centrul oraşului.

Paisprezece apartamente au fost afectate în urma deflagrației care nu a fost urmată de incendiu, informează adevărul.ro.

O comisie de anchetă urmează să stabilească împrejurările şi cauzele exploziei care a devastat blocul A38 din zona Volna în seara de Crăciun. În tragedie, o femeie şi-a pierdut viaţa, iar alte şase au fost rănite.

“S-au făcut solicitări prin 112 de către personalul cafenelei. Întrun târziu au apărut 2 angajaţi, au făcut măsurători, miros într-adevăr a gaze, însă când să iasă pe uşă s-a produs explozia”, spun locatarii.

Şi primarul Drăgulin confirm varianta locatarilor potrivit căreia s-au făcut mai multe sesizări în ziua de Crăciun pentru că se simţea miros de gaze în cafenea. El a adăugat că a aflat de la locatari că aceştia ar fi făcut sesizări la numărul de urgenţă 112 în legătură cu posibile scurgeri de gaze.

Mai multe