Au început reducerile de dinainte de reduceri!

6 ianuarie 2014 16:21   Național
Ultima actualizare:

Sărbătorile de iarnă au trecut, marfa comercianţilor a rămas pe rafturi! Este vorba despre produse a căror stocuri nu au fost epuizate, iar acum se vând la preţuri reduse şi cu până la 70%. Reporterii Click! au dat o tură prin magazine şi îţi spun ce poţi cumpăra cu bani puţini.

Îmbrăcăminte, încălţăminte, produse alimentare, electrice şi electrocasnice, jucării şi cosmetice...Sunt produse care nu s-au vândut de sărbători şi care acum se dau la promoţii, cu discount sau la preţuri reduse şi cu până la 70%. La Carrefour, anumite alimente se vând câte două la preţ de unul, dar se mizează foarte mult şi pe strategia "cumperi două produse, iar al doilea este redus cu 20%." Preţuri mici sunt la sucuri, băuturi alcoolice, mezeluri dar şi carne de porc.

Practic, tot ceea ce nu s-a consumat în perioada Crăciunului şi a Revelionului. La Tina R, vei găsi rochii elegante la preţuri mai mici, paltoane la preţuri reduse, chiar şi genţi sau poşete. Nu mai punem la socoteală încălţămintea. Cizmele şi ghetele s-au ieftinit la Otter, Office, Deichmann, Leonardo. De asemenea, marile lanţuri de magazine care comercializează produse electrocasnice au afişat şi ele promoţii.

Mai multe