O stripteuză s-a sinucis că a părăsit-o iubitul

12 ianuarie 2014 17:34   Național
Ultima actualizare:

Se iubea de un an şi jumătate cu un taximetrist, dar când a aflat că bărbatul o părăseşte a crezut că viaţa ei nu mai are sens.

Este vorba despre Florentina Oprişan, de 21 de ani, stripteuză într-un club din Suceava. Apropiaţii povestesc că cei doi se certau foarte des, iar tânăra spunea că dacă se desparte de el nu mai are nevoie de alt bărbat. Ultima ceartă a avut-o cu prietenul în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Câteva ore mai târziu, fata s-a spânzurat în dreptul ferestrei din apartamentul situat la parterul unui bloc de pe strada Luceafărului. Abia a doua zi dimineaţă, câţiva trecători au putut să vadă îngroziţi trupul neînsufleţit al tinerei.

„Tot mă ameninţa că se omoară, dacă o las. Suntem împreună de un an jumate şi de 6 luni vroiam să mă despart de ea. Nu ne înţelegeam, iar ea avea fel de fel de gânduri rele", a explicat fostul prieten al Florentinei, care spune că nu se simte deloc vinovat pentru gestul extrem al tinerei. Poliţiştii au demarat o anchetă în acest caz, dar până în prezent toate indiciile duc către sinucidere.

Mai multe