Şofer căutat după ce, somat cu focuri de armă să oprească, a fugit şi a abandonat maşina

15 ianuarie 2014 9:42   Național
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Argeş caută un bărbat pe care un echipaj al Poliţiei Rutiere a încercat să-l oprească în trafic pentru un control de rutină, transmite Mediafax. Acesta a oprit maşina după ce unul dintre agenţi a tras cu arma în plan vertical, şoferul fugind şi abandonându-şi autoturismul.

În cursul zilei de marţi, un echipaj al Poliţiei Rutiere Câmpulung, care făcea un control de rutină în trafic, a dat semnal de oprire unui autoturism care circula pe DN 73, între Piteşti şi Câmpulung, în localitatea Schitu Goleşti.

Şoferul nu a oprit la semnalul poliţiştilor, echipajul plecând în urmărirea autoturismului. Bărbatul a oprit maşina numai după ce unul dintre poliţişti l-a somat şi a tras un foc de avertisment în plan vertical, bărbatul aflat la volan abandonându-şi maşina şi fugind într-o pădure din zonă.

Poliţiştii l-au identificat pe şoferul fugar, care nu are permis de conducere, şi fac verificări pentru găsirea lui. De asemenea, autoturismul abandonat a fost ridicat de oamenii legii şi dus la sediul Poliţiei Câmpulung.

Mai multe