A violat cu limba pentru că «nu i-a mers jucăria»

17 ianuarie 2014 16:14   Național
Ultima actualizare:

Caz incredibil petrecut la Iaşi acolo unde un tânăr de 25 de ani, Cornel-Marius Andrei, a fost arestat pentru 29 de zile după ce a agresat sexual o fată în plină stradă. Spre deosebire de cazurile clasice de viol, tânărul ieşean, aflat în stare de ebrietate în momentul comiterii faptei, este acuzat că a forţat-o pe victima sa să “suporte” un sex oral făcut în plină stradă.

Potrivit propunerii de arestare a procurorilor ieşeni, Cornel Andrei se afla pe 18 decembrie, la orele serii, pe o alee îngustă din apropierea campusului universitar "Tudor Vladimirescu" din Iaşi. Acolo a zărit-o pe victima G.B., de 25 de ani, pe care a decis să o tâlhărească. Numai că, în timpul agresiunii, lui Cornel Andrei i-a venit pofta de sex. Iniţial a vrut să o oblige pe fată să îi facă sex oral însă pentru că nu a avut erecţie a decis să presteze el.

"Andrei Marius Cornel a arătat că a luat hotărârea să întreţină cu partea vătămată un act sexual oral şi  în acest scop a dezbrăcat partea vătămată şi a întreţinut cu aceasta un act sexual oral. Totodată, inculpatul Andrei Marius Cornel a arătat că în  timpul agresiunii, părţii vătămate i-a căzut telefonul mobil din mâna, iar din buzunar i-a căzut portmoneul astfel încât a sustras bunurile menţionate, iar ulterior s-a deplasat la domiciliu", au precizat procurorii ieşeni.

Culmea este că agresorul tocmai îşi condusese iubita la serviciu înainte de a comite grozăvia. Tânărul a fost prins abia acum câteva zile de anchetatori care au efectuat o percheziţie la domiciliul său, acolo unde au găsit telefonul sustras. El şi-a recunoscut fapta în timpul cercetărilor fiind pus sub acuzare pentru tâlhărie şi viol.

Mai multe