VIDEO EXCLUSIV Romaniţa Iovan: «Albert a vrut să-şi sune tatăl după accident»

23 ianuarie 2014 9:17   Național
Ultima actualizare:

Fosta soţie a lui Adrian Iovan a declarat că, marţi dimineaţa , Albert a vrut să-şi sune tatăl. Creatoarea de modă a precizat că i-a explicat fiului ei că tatăl lui a murit ca un erou.

Romaniţa Iovan a declarat pentru România TV că, marţi dimineaţa, fiul ei şi al lui Adrian Iovan a încercat să-şi sune tatăl. Vedeta a spus că i-a explicat copilului de şapte ani că tatăl lui a murit, încercând să salveze vieţi.

"Dimineaţa Albert a vrut să-l sune pe tatăl său şi i-am explicat ca o poveste cum îi plac lui eroii şi cum eroii fac bine că tatăl lui este un erou şi ca a murit pentru a salva oameni, acest lucru îl ştie Albert", a spus sfâşiată de durere Romaniţa pentru România TV.

Romaniţa Iovan a mărturisit că a decis ca băieţelul de 7 ani să nu vină la priveghiul tatălui său, decedat în accidentul aviatic din Munţii Apuseni. Creatoarea de modă a precizat că i-a spus fiului ei că tatăl lui a murit ca un erou.

„Albert nu va veni.", amai precizat creatoarea de modă.

Romaniţa a vrut acest gând să fie cunoscut de toţi cei veniţi să-i prezinte un ultim omagiu fostului ei soţ şi tatăl copilului ei, aşa că a imprimat asta pe coroana depusă la sicriul acestuia.

Creatoarea de modă s.a ocupat îndeaproape de coroana pe care a depus-o la căpătâiul lui Adrian Iovan. Astfel, Romaniţa a ales ca aceasta să fie confecţionată din două tipuri de trandafiri albi şi orhidee de aceeaşi culoare.

Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa, luni seara, într-un accident aviatic produs în Munţii Apuseni. În acelaşi accident a mai decedat şi o studentă rezidentă Aurelia Ion şi încă cinci medici au fost răniţi. Avionul pilotat de Adrian Iovan transporta organe de transplant.

Sfâşietor! Declaraţia fratelui studentei decedate în accidentul aviatic: «Nu mai am lacrimi»

Prima explicaţie oficială! De ce a durat şase ore pentru a localiza avionul în care se afla Adrian Iovan

OFICIAL ŞI INTEGRAL: Raportul accidentului aviatic în care au murit doi oameni

Mai multe