Gigi Becali, internat de urgenţă! Ce a păţit latifundiarul

28 ianuarie 2014 11:34   Național
Ultima actualizare:

Latifundiarul a fost scos din Penitenciarul Poarta Albă marţi dimineaţă, el fiind dus pentru a fi consultat de mai mulţi specialişti, cu privire la starea sa de sănătate. Această decizie a fost luată pentru a se stabili un diagnostic cât mai corect, în contextul hotărârii pe care o va lua miercuri Tribunalul Constanţa, care va judeca cererea de eliberare a patronului Stelei, din motive medicale.

Becali va fi supus unei expertize medico-legale, care va fi făcută de Serviciul de Medicină Legală, au dispus, luni dimineaţă, magistraţii Tribunalului Constanţa, care au luat în discuţie cererea de întrerupere a pedepsei depusă de avocatul omului de afaceri, următorul termen fiind 29 ianuarie.

Gigi Becali a solicitat magistraţilor întreruperea pedepsei din motive medicale, susţinând că are nevoie de o operaţie la coloana cervicalăEl a precizat că suferă de această afecţiune de aproximativ 20-25 de ani, iar în tot acest timp a încercat să o trateze cu diverse remedii, inclusiv naturiste - venin de albine - dar tratamentele efectuate nu au avut rezultate.

Becali a mai afirmat că a mers şi la o clinică specializată din Germania, iar medicii i-au spus că dacă nu se operează există riscul ca într-o zi să nu se mai poată mişca.

Mai multe