Şi kebapul cel mai bun scoate câteodată fum!

7 februarie 2014 17:23   Național
Ultima actualizare:

Sirenele, fumul şi flăcările i-au alungat ieri pe cei care pofteau la o "shaorma cu de toate" în Centrul Vechi din Capitală. Shaormeria Dristor Kebap a fost cuprinsă de flăcări, din cauza unei defecţiuni la hota din bucătărie. 

Va mai trece o vreme până când iubitorii de mâncăruri turceşti se vor înfrupta în  restaurantul  Dristor Kebap din Centrul Vechi din Bucureşti. Cât ai clipi, hota s-a încins şi a luat foc, băgând în sperieţi clienţii fideli ai localului. Flăcările au cuprins rapid tavanul, iar un fum gros a inundat în câteva clipe restaurantul situat la parterul unui imobil.

Pompierii au stins flăcările după aproape o oră

Disperaţi, oamenii au chemat în ajutor pompierii. Trei autospeciale cu apă şi spumă s-au luptat aproape o oră cu flăcările, care ameninţau şi apartamentele de la etajul clădirii.

Incendiul a afectat şi balconul unei clădiri din apropiere

Fumul gros se zărea de la sute de metri distanţă

Din fericire, intervenţia pompierilor s-a terminat cu bine, nici o persoană neavând de suferit de pe urma incendiului. Doar dependenţii de shaormă. Ei vor avea ceva timp de aşteptat. Celebrul restaurant arăta ieri după-amiază ca după război.  Din sigla firmei a mai rămas scris doar "istor Kebap", iar în interior, ce nu era distrus de apă, era făcut scrum.  

Mai multe