VIDEO EXCLUSIV Cruzime fără margini. Pisici schingiute şi ucise într-un cimitir din Hunedoara

10 februarie 2014 14:51   Național
Ultima actualizare:

Mai mulţi tineri din Hunedoara au ucis în chinuri groaznice două pisici. Infracţiunile s-au petrecut într-un cimitir din Hunedoara. Unul dintre cei care au participat la uciderea animalelor a filmat scenele în care o pisică a fost incendiată şi a postat înregistrarea pe Internet.

Imaginile şocante, însoţite de comentarii, au stârnit rumoare în rândul celor care au apucat să vadă filmuleţul, înainte de a fi şters. În filmuleţ se vede cum pisica, ţinută într-o lesă, este stropită cu benzină, iar apoi animalului i se dă foc. Totul s-a petrecut într-un cimitir din municipiul Hunedoara, iar moartea pisicii, care s-a zbătut în chinuri groaznice, a fost privită cu amuzament de cei care au participat la uciderea ei.

Mai mult, unul dintre adolescenţi a relatat cum a fost ucisă o altă pisică, în acelaşi cimitir. Filmuleţul a fost postat pe Internet, dar a fost şters la câteva minute de la apariţia lui.

Poliţiştii vor demara cercetările pentru identificarea tinerilor acuzaţi de infracţiuni grave, în dauna animalelor. „Ei riscă o pedeapsă cu închisoarea, până la un an", a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

Mai multe