Fiica de ambasador devenită prostituată: «Tatăl meu nu mai vorbeşte cu mine din cauza unei femei»

10 februarie 2014 16:26   Național
Ultima actualizare:

Bianca Stoica, fiica de ambasador care a ajuns să se prostitueze pentru a-şi creşte copilul, a povestit în emisiunea "Acces direct" de luni cum a ales acest drum.

Femeia de 35 de ani a fost adoptată când era mică de diplomatul Gheorghe Stoica, devenit ulterior ambasador în Venezuela şi Mexic.

Crescută într-un mediu rece, Bianca a plecat în urmă cu mai bine de 14 ani de acasă, împreună cu un tânăr cu care a avut un copil. Nu era tipul de ginere pe care diplomatul să şi-l dorească.

La scurtă vreme, mama adoptivă a murit, iar ea nu a venit la înmormântare: "N-am vrut să o văd aşa, dar nimeni nu m-a înţeles".

"Am un copil de 13 de ani. La botezul copilului, tatăl meu a cunoscut-o pe mama naşei de botez şi s-a cuplat cu ea. Din acel moment, ea i-a interzis să mai aibă de a face cu mine".

"Tatăl meu a fost foarte rece cu mine. El şi-a dorit toată viaţa băiat. Pentru că nu a putut să aibă, m-au adoptat pe mine. Dar la banii lor, puteau să adopte doi copii, un băiat şi o fată, să se împace amândoi".

Bianca a fost plecată în Spania, iar atunci s-a despărţit de soţul ei, care se îndrăgostise de o boliviancă.

"Am stat la fosta soacră, pentru că nu aveam locuinţă. Ea este o femeie mai bisericoasă. Mă rog, aşa spune ea, că la 35 de avorturi nu ştiu cât de bisericoasă poţi fii. M-a dat afară pentru că n-am vrut să mă călugăresc. Şi atunci am stat la o bătrână. Nu-mi ajungeau banii din funcţia de casieră şi atunci am intrat la videochat. După un timp mi-am dat seama că-mi «trăgeau» din bani". Atunci a fost momentul când s-a decis să fie escortă. Detalii despre viaţa Biancăi Stoica aici!

"Tata nu mai vorbeşte cu mine de la botezul copilului, din cauza acelei femei cu care s-a căsătorit după moartea mamei".

Bianca ar vrea să se împace cu tatăl ei, de care s-a înstrăinat complet.

De ce se prostituează?

Femeia spune că are un motiv bun pentru a practica prostituţia: vrea să-i ofere un viitor bun copilului ei de 13 ani. "Acum stă la fosta soacră, în condiţii inimaginabile. Au baia la comun, într-o casă naţionalizată. Eu sunt traducătoare de spaniolă, dar ţara asta nu-ţi oferă nimic!".

Mai multe