Incredibil! La numai 12 ani a pozat goală pentru iubitul ei!

13 februarie 2014 6:08   Național
Ultima actualizare:

O elevă de clasa a VI-a de la Colegiul "George Coşbuc" din Cluj s-a pozat goală și a postat fotografiile pe Facebook. Şi asta pentru a-şi impresiona iubitul.

Totul a plecat de la o ceartă dintre eleva de numai 12 ani şi iubitul ei. Pentru a-i dovedi că-l iubeşte, băiatul i-a cerut fetei să se fotografieze nud. Fără să stea pe gânduri, eleva de clasa a VI-a i-a trimis o astfel de poză cu ea. Nu a fost însă suficient. Tânărul i-a cerut să posteze pe rețeaua de socializare Facebook, o galerie cu mai multe imagini. Câteva ore mai târziu, eleva i-a făcut pe plac iubitului său şi a postat mai multe fotografii în care apare dezbrăcată.

Pozele au fost văzute de zeci de cunoscuţi ai fetei, iar totul a ajuns imediat şi la urechile conducerii şcolii.

„La nivelul școlii, această problemă a fost discutată atât în consiliul clasei, cât și în comisia de disciplină pe care noi am convocat-o de urgență când am aflat. S-au luat măsuri de scădere a notei la purtare și de mustrare scrisă. Am fost și noi șocați atunci când am aflat. A fost o curiozitate, o copilărie, o prosteală", a declarat Livia Gheorghiu, director adjunct la Colegiul Național „George Coşbuc" din Cluj-Napoca, potrivit citynews.ro.

Mai multe