Elevă dispărută în Bucureşti! Tatăl ei crede că fata a fost sechestrată

14 februarie 2014 12:01   Național
Ultima actualizare:

Tatăl elevei în vârstă de 15 ani, de la Colegiul „Sf. Sava" din Capitală", care a dispărut miercuri, este de părere că fiica lui a fost ademenită în nişte cercuri „extremiste". Bărbatul se bazează pe faptul că, în urmă cu câteva zile, fiica lui, Iulia, i-a trimis un mesaj duhovnicului ei în care îi spunea că vine Apocalipsa şi că ar trebui să se roage.

Daniel Ionescu, tatăl Iuliei, a declarat, pentru adevărul.ro, că toată această situaţie este un coşmar din care ar vrea să se trezească cât mai repede.

Bărbatul spune că se teme pentru fiica sa şi speră să o revadă sănătoasă, deoarece crede că în acest moment este sechestrată.

„Singura pistă pe care o avem acum conduce spre faptul că este sechestrată. Nu avea un prieten cu care să plece de acasă. Aş fi fost fericit să fie aşa, pentru că dragostea trece", a declarat Daniel Ionescu.

Tatăl Iuliei spune că este foarte îngrijorat din cauza site-urilor pe care le frecventa fiica lui şi crede că aceasta ar fi căzut pradă unor persoane care interpretau credinţa într-un mod extrem: „În utlima vreme începuse să intre pe fel de fel de site-uri. Ea era puţin religioasă, se ducea la biserică cu bunica ei de mână, dar pe aceste site-uri se vorbea despre Apocalipsă, sfârşitul lumii, despre rugăciuni".

Un alt motiv care îl duce cu gândul la faptul că fiica sa a fost ademenită în „cercuri ciudate de oameni" este un mesaj pe care Iulia i l-a trimis duhovnicului său înainte cu câteva zile să dispară: „Duhovnicul este audiat. Ştim că Iulia i-a trimis un mesaj în care îi spunea că vine Apocalipsa şi că ar trebui să se roage. Suntem devastaţi, nu înţelegem cum a fost ademenită".

Tânără a fost dată dispărută, miercuri, după ce nu a mai ajuns la şcoală. Tatăl fetei spune că aceasta a dispărut în jurul orei 12.00, în timp ce se deplasa către Colegiul Naţional „Sf. Sava" din Capitală, acolo unde învaţă.

Mama ei a lăsat-o la staţia de metrou Eroilor, iar de acolo trebuia să mai ia un autobuz câteva staţii. Convenţia era să îi trimită mamei sale un mesaj sau să o sune când ajunge şa şcoală. Nu a mai sunat, iar mama sa s-a dus la şcoală să vadă ce s-a întâmplat. Aşa a aflat că lipseşte, apoi m-a sunat şi pe mine", a mai adăugat Daniel Ionescu.

Cei care pot oferi informaţii sunt rugaţi să sune la numărul de urgenţă 112 sau să ia legătura cu Secţia 19 Poliţie din Bucureşti.

Mai multe