«Tremura dacă era constrânsă de cineva» Declaraţia care schimbă totul în cazul elevei dispărute

15 februarie 2014 8:29   Național
Ultima actualizare:

Poliţia a descoperit că Iulia, eleva dispărută din Bucureşti, şi-a vândut telefonul şi bijuteriile de una singură, iar bărbatul care a cumpărat mobilul a dezvăluit că adolescenta nu părea să fie fost constrânsă de cineva.

El a declarat că Iulia părea pierdută şi îngândurată, dar că era singură. Oamenii din magazin s-au uitat dacă o aştepta cineva afară, dar nu au văzut pe nimeni.

"Fata l-a vândut de bunăvoie. Ne-am gândit şi noi să nu fi fost cu cineva afară, să o constrângă. Nu era. Fata avea privirea pierdută, îngândurată. Timidă şi pierdută. I s-a cerut buletinul şi toate cele. S-a făcut că-l caută în geantă câteva minute, după aceea a spus că nu are actele telefonului, dar aduce ea cutia cu actele şi buletinul. Fata era timidă şi voia să ia banii cât mai repede şi să plece", a povestit bărbatul pentru romaniatv.net.

Mai mult, bărbatul a precizat că nu crede să fi fost vorba de o răpire.

"Nu cred că este răpire sau ceva de genul acesta pentru că ne-am fi dat seama. Tremura dacă era constrânsă de cineva", a spus acesta.

Potrivit reprezentanţilor magazinului, telefonul a fost vândut marţi, în jurul orei 13.00.

Cu toate acestea, părinţii şi bunicii fetei sunt convinşi că Iulia a fost răpită şi sechestrată.

„Ne e teamă că a fost răpită şi sechestrată. Nu avea prieteni, învăţa toată ziua, iar atunci când pleca era însoţită de noi. Nici la mall nu s-a dus vreodată singură. Era olimpică la mai toate materiile", a povestit pentru CLICK! Vasile Popescu, bunicul puştoaicei.

Mai multe