Mamă, uite, şi eu fac scamatorii cu foc, ca la circ!

18 februarie 2014 17:41   Național
Ultima actualizare:

Joaca unui băiat de 13 ani era să ducă la o adevărată tragedie. Încântat peste măsură de un spectacol de circ, copilul şi-a dat foc sub privirile îngrozite ale părinţilor. A vrut să imite un fachir cu un ştiulete şi o gură de motorină.

Copilul este din comuna Târgovişte, judeţul Timiş, iar duminică a asistat alături de prietenii săi la un spectacol de circ, care a avut loc la căminul cultural din localitatea Balinţ.

Tatăl arată ştiuletele cu care copilul şi-a dat foc

A fost atât de fascinat de trupa de circari, încât a fugit într-un suflet acasă şi a început să le povestească părinţilor tot ce văzuse. Cel mai mult l-a impresionat numărul unui fachir, iar băiatul a crezut că este deja pregătit să facă şi şi el scamatoria. Sub ochii părinţilor, care aşteptau să-şi vadă fiul cum scoate flăcări pe gură, copilul a prins un ştiulete şi a luat o gură zdravănă de motorină.

Fachirul l-a impresionat pe copilul din Timiş

Atunci când a încercat să arunce motorina, băiatul a luat foc. Îngroziţi, mama şi tatăl său au sunat la 112 şi au cerut ajutor. Fiul lor s-a ales cu arsuri de gradul doi şi trei pe faţă şi pe mâini şi a rămas internat o noapte în spital.

Pentru momentul incendiar, părinţii au fost nevoiţi să scoată bani din buzunar. Poliţiştii i-au amendat cu 200 de lei pentru nesupravegherea minorului.

Mai multe