Adolescenta dispărută duminică din Capitală, găsită la Bacău

25 februarie 2014 6:29   Național
Ultima actualizare:

Alexandra Dumitru, adolescenta în vârstă de 14 ani din Bucureşti, dispărută de acasă duminică, a fost găsită luni seară de poliţişti într-un autobuz care se deplasa spre Piatra Neamţ.

Alexandra Dumitru a plecat de acasă, duminică, în jurul orei 17.30. Fata a lăsat un mesaj prin care le-a spus părinţilor că s-a săturat de şcoală şi vrea să îşi refacă viaţa.

Minora de 14 ani  a fost găsită luni seara de poliţişti în comuna Balcani, într-un autobuz care mergea spre Piatra Neamţ.

'În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, minora a fost identificată într-un mijloc de transport în comun. Cu sprijinul colegilor de la IPJ Bacău, aceasta a fost găsită într-un mijloc de transport în comun ce se deplasa pe ruta Braşov - Piatra Neamţ, în comuna Balcani', informează Poliţia Capitalei.

Din primele verificări s-a stabilit faptul ca fata nu a fost victima vreunei infracţiuni, spun poliţiştii.

În acest caz, Poliţia Capitalei a sesizat Direcţia Generala de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 4 Bucureşti.

Mai multe