FOTO S-a jucat pe sârmă la 60 m deasupra hăului

25 februarie 2014 17:12   Național
Ultima actualizare:

Nebunie curată! Timişoreanul Flaviu Cernescu, programatorul care a impresionat în 2012 la “Românii au talent”, vede moartea cu ochii de fiecare dată cu acrobaţiile lui.

Pentru Flaviu Cernescu o plimbare se termină de fiecare dată cu câte o cascadorie, care te lasă mut de uimire. Tânărul din Timişoara şi-a cunoscut faima prin nebunia sa periculoasă, dovadă că de nenumărate ori s-a rănit. Dar nu s-a dat bătut şi a mers mai departe.

În august 2013, el a fost singurul român din peste 200 de participanţi prezenţi la întâlnirea anuală internaţională de mers pe sârmă la înălţime, din Polonia.

Traversează rezervorul fără să-i fie frică

Deşi ar putea să moară căzând în gol sau să ajungă pe fundul unui lac de acumulare, tot nu s-a oprit. Flaviu reuşeşte să uimească de fiecare dată cu cascadoriile lui demne de Cartea Recordurilor. Iar pentru adrenalină,

Flaviu străbate diguri pe o singură roată sau merge pe sârmă deasupra unui hău de 60 de metri de pe Lacul de acumulare Iovanu de pe Valea Cernei (judeţul Gorj). Talentul lui Flaviu s-a născut dintr-o pasiune nebunească şi multe ore de antrenament de monociclu şi sârmă la mică înălţime.

„E fantastic! Când merg pe sârmă simt ceva între frică, uimire şi nerăbdare", a povestit Flaviu pentru Click!

A ajuns în semifinalele «Românii au talent»

Flaviu Cernescu a devenit cunoscut în 2012, după ce a ajuns în semifinalele concursului "Românii au talent". Tânărul a uimit juraţii cu pasiunea sa ieşită din comun, ce l-a dus până în semifinale. Acesta a urcat scările pe o singură roată şi şi-a ţinut echilibrul pe o bară la înălţime.

Mai multe