Femeie însărcinată în luna a opta, în stare gravă după ce ar fi fost incendiată de concubin

27 februarie 2014 9:08   Național
Ultima actualizare:

O femeie însărcinată în luna a opta din judeţul Bacău a ajuns în stare gravă la Spitalul de Chirurgie Plastică şi Arsuri din Capitală, ea spunându-le medicilor de la ambulanţă că a fost incendiată de către concubinul său. Acesta susţine însă că femeia şi-ar fi dat foc singură relatează corespondentul Mediafax

Femeia, în vârstă de 37 de ani, din localitatea băcăuană Mărgineni, a fost preluată de o ambulanţă de la locuinţa sa, miercuri seară, având arsuri pe torace şi abdomen. Din cauza arsurilor grave pe care le avea, femeia, care este însărcinată în luna a opta, a fost transportată la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică şi Arsuri din Bucureşti.

Potrivit procurorilor Parchetului Bacău, femeia a spus echipajului medical al ambulanţei ajunse la faţa locului că ar fi fost stropită cu benzină de către concubinul său, care i-ar fi dat foc apoi.

Bărbatul a susţinut, însă, că femeia s-ar fi stropit singură cu benzină, după care s-a autoincendiat, în faţa lui şi a celor doi copii ai lor, cărora le-ar fi spus că recurge la acest gest pentru a-i face să sufere.

"Deocamdată este foarte greu de stabilit adevărul pentru că există două declaraţii contradictorii. De fapt, varianta susţinută de femeie nu şi-o asumă nimeni dintre cadrele medicale care au intervenit la caz. Cercetările vor continua în acest caz, va fi din nou reaudiat bărbatul, urmând să fie făcut inclusiv testul poligraf", a declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, prim-procurorul Parchetului Tribunalului Bacău, Felix Bănilă.

Potrivit acestuia, bărbatul de 31 de ani a fost cel care a intervenit primul şi acoperit cu o pătură corpul femeii, pentru a stinge focul, după care a sunat la numărul de urgenţă 112

Mai multe