Frumuseţea asta a distrus două maşini de beată ce era!

27 februarie 2014 19:55   Național
Ultima actualizare:

O blondă superbă, o maşină pe măsură. Totul s-a făcut praf în câteva minute, sub privirele poliţiştilor şi ale câtorva zeci de clujeni.

Yannina Oltean, o beizadea de 29 de ani din Deva, a ieşit miercuri seara dintr-un club din centrul Clujului, s-a urcat beată la volan şi nu s-a sfiit să apese pe pedala de acceleraţie. Poliţiştii au văzut BMW-ul Z4 care circula cu viteză din Piaţa Unirii spre Memorandumului şi Calea Moţilor. Au încercat să oprească maşina, dar şoferiţa nu avea nici un gând să asculte. A continuat să meargă nestingherită cu viteză.

Cursa infernală s-a oprit într-un taxi în care se aflau patru pasageri

Blondina a făcut praf un bolid de peste 30.000 de euro

Pe Calea Moţilor a scăpat volanul de sub control şi a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un taxi, în care erau patru persoane. Una este grav rănită şi a fost dusă la UPU Cluj. Însă povestea nu se opreşte aici. Poliţiştii au rămas şocaţi în momentul în care au testat-o pe Yannina Oltean cu aparatul etilotest, rezultatul indicând 1,02 la mie alcool pur în aerul expirat, ceea ce înseamnă ca rezultatul analizei de laborator va indica o cifră dublă, adică de peste 2 grame la mie, alcool în sânge.

Mai mult, când i s-au pus cătuşele, ea l-ar fi momit pe poliţist că îi va face sex oral dacă o va lăsa să plece, potrivit citynews.ro. Întrebată miercuri noaptea, în jurul orei 00.00, de paramedicul SMURD dacă o doare ceva, Yannine Oltean a spus: „Mă doare indiferenţa oamenilor".

Era mai preocupată că nu îşi găseşte cerceii, nu că ar fi produs un accident şi ar fi oameni răniţi. „Poliţia a fost sesizată la ora 23.40 că o femeie de 29 de ani din Deva a pierdut controlul volanului pe strada Calea Moţilor, a intrat pe contrasens, a acroşat o maşină în care se aflau patru pasageri. În urma impactului, o persoană din maşina acroşată a fost rănită grav şi trei rănite uşor. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest şi avea 1,02 miligrame alcool pe litru în aerul expirat", a afirmat purtătorul de cuvânt al poliţiei clujene, Simona Emilia Virci.

Yannina va fi dusă instanţei pentru a fi judecată în arest preventiv, pentru 29 de zile pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală.

A fost campioană mondială la fitness

Yannina Oltean, 29 de ani, a început să facă gimnastică la Deva, dar s-a lăsat după un timp şi s-a apucat de fitness. Apoi, în 2002 a câştigat Campionatul Mondial de Fitness, care a avut loc chiar în România. Superba blondă s-a remarcat şi prin dans. Tânăra a dansat alături de nume grele ale muzicii internaţionale: Enrique Iglesias, Jennifer Lopez sau Backstreet Boys.

Mai multe