Lacrimi şi emoţii pentru familia bărbatului de 300 de kilograme. A fost trimis la spital cu o ambulanţă 4X4

5 martie 2014 11:58   Național
Ultima actualizare:

Robert Cogeanu, bărbatul care cântăreşte 300 de kilograme a plecat miercuri dimineaţă către Timişoara. O ambulanţă 4X4 cu medic îl va duce până la spitalul din vestul ţării pentru a fi operat.

Lacrimi şi emoţii pentru familia Cogeanu din Paşcani. Băiatul lor, Robert, în vârstă de 40 de ani şi care cântăreşte peste 300 de kg a plecat în această dimineaţă către Timişoara, potrivit realitatea.net. O ambulanţă SMURD 4X4, cu asistenţi şi medic, l-a luat pe pacient şi îl va duce până la spitalul din vestul ţării, acolo unde o echipă de medici l-ar putea opera, scrie newspascani.ro.

Bărbatul a fost transportat aseară, 4 martie, cu o ambulanţă, la Spitalul de Urgenţă Paşcani. Doctorii de gardă i-au făcut un set de analize, iar în această dimineaţă o ambulanţă specială de la Iaşi l-a preluat şi îl duce la Timişoara. Cel mai târziu, pacientul va fi până la ora 19:00 pe mâinile medicilor timişoreni.

Bărbatul supraponderal a plecat însoţit şi de tatăl lui. Era îngândurat, pentru că specialiştii i-au spus că va trebui să ţină un regim alimentar pentru a slăbi circa 50 kg pentru a se putea interveni chirurgical.

Mai multe