Femeie de 55 de ani lovită cu pumnii că a privit insistent un bărbat

29 mai 2014 11:01   Național
Ultima actualizare:

O femeie din Alba Iulia a fost lovită cu pumnii de un bărbat, într-o staţie de autobuz din oraş. Atacatorul s-a simţit lezat de faptul că femeia îl privea insistent, motiv pentru care i-a aplicat mai multe lovituri în zona capului şi a picioarelor.

Incidentul s-a petrecut miercuri, într-o staţie de autobuz din municipiul Alba Iulia, informează alba24.ro. Simţindu-se hărţuit sexual, bărbatul, în vârstă de 59 de ani, i-a cerut femeii să nu-l mai privească insistent. Fiindcă aceasta nu a încetat, bărbatul a trecut la represalii: a lovit-o cu sălbăticie în cap şi la nivelul picioarelor şi a fugit.

Anunţaţi prin apel la 112, jandarmii au intervenit de urgenţă, l-au căutat pe agresor şi l-au identificat la câteva străzi distanţă. Pentru că există suspiciunea săvârşirii de către acesta a infracţiunii de lovire şi alte violenţe a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, urmând ca documentul să fie înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia, ca act de sesizare, informează sursa citată.

Mai multe