Până când? Scandal între două clanuri de ţigani într-o benzinărie din Bucureştii Noi

2 septembrie 2011 17:19   Național
Ultima actualizare:

Unul dintre cei implicaţi a declarat verbal că, în timp ce se afla într-o benzinarie situată la intersecţia dintre  str. Jiului şi str. Poligrafiei, trei bărbaţi pe care îi cunoaşte doar după porecle, l-au agresat şi i-au furat 6.000 de euro.

Ulterior, un membru al găştii adverse a venit la sediul Secţiei 5 cu un autoturism marca Mercedes, care avea geamurile sparte. Acesta a declarat că de fapt el a fost agresat de patru indivizi, care i-au luat 2.000 de euro, informează adevarul.ro.

La faţa locului poliţiştii Secţiei 5 au găsit abandonate 3 autoturisme cu portierele dezasigurate, marca Audi, Mercedes şi Renault, în interior aflându-se mai multe bunuri.

Unul dintre scandalagii, în vârstă de 33 de ani, a fost preluat şi transportat la spital de ambulanţă. El prezenta leziuni minore (excoriaţii), neluându-se măsura internării.

De la faţa locului au fost ridicate mai multe corpuri contondente, cuţite, telefoane mobile şi diverse înscrisuri, fiind identificaţi şi cei şase participanţii la altercaţie.

Mai multe