Papagalul "terorist" îşi caută stăpân

9 octombrie 2014 21:42   Național
Ultima actualizare:

A zis că îşi cumpără un papagal blând, vorbitor, dar s-a ales cu o bestie periculoasă. Din primăvară, de când îl are pe Coco, bucureşteanul Dorian Ţane trăieşte un adevărat coşmar. Sătul de agresiunile şi toanele păsării, bărbatul nu ştie ce să mai facă să scape de ea.

În urmă cu câteva luni, Dorian a căzut în plasa samsarilor de animale, care i-au vândut un papagal sălbatic drept unul vorbitor. Care mănâncă din palmă! Pentru că pasărea s-a dovedit a fi o fiară extrem de agresivă, care mai şi ţipa cât e ziua de lungă, bărbatul a decis să facă plângere la poliţie, pentru înşelăciune.

„Am încercat să rezolv amiabil. Să ia pasărea înapoi şi să îmi returneze cei 400 €, cât am dat pe ea. Nu au vrut şi am făcut plângere la poliţie. Se pare că nici poliţia nu face nimic, iar eu nu mai pot să stau cu pasărea pe cap. Mă atacă atunci când vreau să îi dau mâncare şi ţipă de mi-a pus tot blocul în cap. Acum l-am dus la un prieten, la curte, dar vine iarna şi o să fiu nevoit să îl aduc înapoi acasă. Nu mai vreau asta în ruptul capului”, ne-a explicat stăpânul Dorian, care a pus mai multe anunţuri de vânzare pe siteurile de profil.

Preţul, 400 €, negociabil, este tentant, în condiţiile în care un papagal Jako se vinde de regulă cu peste 1.000 €, aşa că telefonul lui Dorian sună zi şi noapte. Mulţi se interesează de Coco, dar se lasă păgubaşi imediat cum aud despre grozăviile sale. Nimeni nu îşi doreşte o bestie la uşa casei!

Mai multe