Părinţii fetelor arse de vii la Constanţa: «Au fost lăsate să moară»

7 aprilie 2014 14:22   Național
Ultima actualizare:

Tragicul incendiu din Constanţa care a luat vieţile a trei fete a lăsat în urmă familii îndurerate, care nu îşi explică cum fetele au ars de vii în local.

Mama Nicoletei Cengher a explicat că patronul nu le-a căutat pe cele tre tinere şi s-a interesat doar de restul angajaţilor, care au fost scoşi imediat din local.

"Patronul a fost întrebat la ora 12 dacă toată lumea a ieşit. Da, angajaţii ieşiseră. Dar fata mea şi dansatoarele nu. Au fost lăsate să moară. Fetele aveau maşină, nu s-a găsit nicio cheie de maşină, nu se poate să dispară totul", a declarat femeia pentru "Poveştiri adevărate". 

Şi mama Nicoletei Vasiliţeanu este distrusă de durere, cu ochii în lacrimi, ea a adăugat că patronul a ridicat pur şi simplu din umeri când a fost întrebat unde e dansatoarea: "Copilul meu era viaţa mea, sufletul meu. Am vorbit cu ea la 10, când a băgat căţeluşul în casă. Aş prefera să se deschidă pământul, să mă bag cu ea. A trebuit să mă bag cu poliţia să întreb patronul unde e Nicoleta. Mi-a spus că a evacutat tot personalul. Unde sunt fetele? Nu ştiu, au ieşit prin spate. Unde, că maşinile erau acolo".

Mai multe