Parlamentul a ajuns troacă de porci! „Nu v-a stricat nimeni rozeta!“

9 mai 2017 14:44   Național
Ultima actualizare:

Parlamentul s-a transformat într-o mare mahala. Deputatul PSD Nicolae Bacalbaşa a făcut gesturi obsence și i-a spus unei colege că face fractură „dacă mai dă cu labele”. Un altul i-a răspuns că nimeni nu i-a stricat rozeta prin Vaslui.

„Colegul meu de la Vaslui – tot Vasluiul: violuri şi discursuri bune în Parlament oferă Vasluiul! Eu sunt fracţiunea care nu-şi ţine gura din Parlamentul român. Eu unul nu o să mă las speriat de ameninţările distilate ale doamnei Gurgan, Curcan, îmi scapă, mă scuzaţi, sunt bătrân”, a spus Bacalbaşa de la tribună.

Preşedintele de şedinţă, deputatul PSD Gabriel Vlase, a intervenit şi i-a cerut lui Nicolae Bacalbaşa să-şi încheie discursul, solicitare de care social-democratul nu a ţinut cont.

Bacalbaşa şi-a continuat atacul.

„Dă cu labele, vezi că faci fractură, vezi domnişoară că faci fractură şi pe urmă nu mai poţi să ...votezi”, i-a spus deputatul unei colege, după care a făcut semne obscene.

Gabriel Vlase i-a închis microfonul şi i-a cerut să meargă în sală. „Mergeţi în sală, vă rog, apeluri repetate”, a spus preşedintele de şedinţă.

Deputatul PMP Corneliu Bichineţ a solicitat drept la replică în urma afirmaţiilor lui Nicolae Bacalbaşa, spunându-i acestuia: „Aţi trecut de multe ori, stimate domnule scriitor, prin judeţul Vaslui şi nu v-a stricat nimeni rozeta”.

În semn de protest faţă de declaraţiile din Parlament, deputații și senatorii USR au părăsit şedinţa de plen.

Mai multe