Pasiunea pentru off-road l-a omorât

27 iulie 2015 22:02   Național
Ultima actualizare:

“Viaţă, viaţă tu atârni de-o aţă!”. Un şofer de 35 de ani, pasionat de off-road, a murit în Munţii Baiului, după ce a căzut cu maşina într-o prăpastie de 700 de metri.

Tragedia s-a produs sub ochii soţiei şi ai celor doi copii, care tocmai coborâseră din jeep. Echipele de salvatori din Valea Doftanei şi Sinaia au fost anunţate de eveniment printr-un apel la 112. 

“După câteva ore de căutări a fost găsit şoferul, Marius G., din Bucureşti, strivit între fiarele contorsionate ale autovehiculului”, a declarat, pentru observatorulph.ro, unul dintre participanţii la căutări.

Şoferul se plimbase prin munţi cu soţia şi doi copii, un băiat de 5 ani şi o fată de 8 ani, într-un autoturism 4x4 Mitsubishi Pajero. În faţa unei râpe, Marius a rămas singur în maşină din cauza dificultăţii traseului. Simţul pericolului i-a salvat pe ceilalţi trei membri ai familiei pentru că autoturismul s-a răsturnat într-o prăpastie adâncă de 700 de metri. Şoferul a murit pe loc, fiind găsit strivit sub fiarele contorsionate.

Mai multe