Patronul Hexi Pharma a murit. Primele imagini de la locul accidentului

22 mai 2016 21:21   Național
Ultima actualizare:

Patronul Hexi Pharma a murit într-un accident de mașină, duminică (22 mai), în județul Ilfov, între localitățile Buftea și Corbeanca.

Autoritățile susțin că patronul Hexi Pharma a murit din cauza vitezei excesive cu care circula pe șosea. Nu s-ar fi găsit urme de frânare în zona accidentului. Dan Condrea a intrat într-un copac și a fost desfigurat, iar inițial nu a putut fi identificat decât după actele sale, care au fost găsite lângă automobil.

Soția lui Dan Condrea s-a deplasat la fața locului imediat după accident și l-a identificat pe Patronul Hexi Pharma. Cu toate acestea, se impune o analiză ADN pentru a se confirma că victima accidentului este Dan Condrea.

Polițiștii nu exclud ipoteza că patronul Hexi Pharma a murit în urma unei sinucideri. Acesta se afla la volanul uneia dintre mașinile companiei pe care o conducea, marca Opel, dar care aparținea tatălui său. Apropiații săi susțin că bărbatul nu s-ar fi urcat de foarte mult timp la volanul autoturismului respectiv și spun că nu își explică accidentul, întrucât acesta ar fi fost un „as al volanului”. 

Mai multe