Patru ipoteze în cazul jandarmului ucis în post

31 mai 2012 16:30   Național
Ultima actualizare:

Procurorii au patru variante în cazul morţii lui Marius Paliuc, jandarmul ucis duminică în faţa Consulatului German din Sibiu.

Anchetatorii merg pe varianta răzbunării, care ar putea avea mai multe motive. Unul ar fi acela că jandarmul a avut un accident de maşină în trecut, şi nu l-ar fi despăgubit decât parţial pe cel pe care l-a lovit cu maşina.

Nu se exclude nici o posibilă legătură cu un grup de interlopi, iar alte două variante sunt o discuţie mai aprinsă avută în stradă cu un grup de persoane sau o posibilă legătură cu o femeie căsătorită.

Anchetatorii spun că jandarmul a fost înjunghiat în gheretă, pe scaun, de 4 ori în piept şi o dată în braţ. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost dus joi la o capelă din Sibiu, înmormântarea fiind programată sâmbătă.

Lângă trupul lui Marius, mama lui, distrusă de durere, spune că nu vrea decât ca vinovatul să fie prins cât mai repede şi să plătească pentru fapta sa.

„Era deosebit de vesel, ajuta pe toată lumea, Marius, prin vis mamă, transmite-mi, să ştiu cine ţi-a făcut răul ăsta. Cine ne-a făcut la toţi răul ăsta", a spus la căpătâiul fiului ei, printre şiroaie de lacrimi, Maria Avram Paliuc.

Mai multe