Patru morţi şi 15 răniţi pe şosele, în numai 12 ore

28 iunie 2018 19:57   Național
Ultima actualizare:

S-a circulat infernal joi dimineaţă şi s-au produs trei accidente deosebit de grave. Patru oameni au murit, iar 15 au fost răniţi.

Prahova. La Sinaia, la ieşirea spre Buşteni, o maşină a intrat pe contrasens şi s-a izbit de un autocar în care se aflau 46 de turişti francezi. După impact, autoturismul s-a prăbuşit într-o râpă, mai bine de 10 m, iar şoferul, în vârstă de 62 de ani, a murit pe loc. Accidentul a avut loc pe un drum în curbă şi carosabil umed. Din autocar nimeni nu a fost rănit. 

Satu Mare. Un grav accident s-a produs pe DN 19, în localitatea Ciuperceni, judeţul Satu Mare, miercuri, aproape de miezul nopţii. Zece persoane au fost rănite după ce un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit. Autorităţile au activat Planul Roşu de Intervenţie. Şoferul microbuzului a fost descarcerat, iar medicii au constatat că are fractură la picior şi alte leziuni. Ceilalţi răniţi nu au avut leziuni grave. Se pare că şoferiţa autoturismului a urcat în stare de ebrietate la volan, alcoolemia înregistrată de poliţişti în urma testării ei fiind de 0,66 mg/l alcool.

Brăila. Două persoane au murit, iar alte patru au fost rănite în urma unui accident rutier produs ieri dimineaţă pe DN 22. Accidentul a avut loc între localităţile Şuţeşti şi Grădiştea, unde un microbuz în care se aflau mai multe persoane s-a ciocnit cu un TIR al cărui şofer ar fi intrat pe contrasens.

Ialomiţa. O persoană a murit pe loc, iar o alta a fost rănită grav în urma unui accident petrecut pe DN2, la km 47, joi dimineaţă. Nenorocirea s-a petrecut între localităţile Coşereni şi Moviliţa. Şoferul unei autoutilitare a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar, conform adevarul.ro.

Mai multe