Pedofilul din Ploieşti cere să nu fie eliberat

26 octombrie 2011 14:31   Național
Ultima actualizare:

Marius Frumuzache, pedofilul care a îngrozit Ploieştiul după ce a încercat să abuzeze sexual două fetiţe şi a violat cu sălbăticie o a treia a fost ieri, prezent, la un nou termen al procesului la Tribunalul Prahova.

La final, avocatul său a cerut ridicarea măsurii arestului preventiv şi internarea clientului său într-o clinică pentru afecţiuni psihice, aşa cum a mai încercat şi cu două termene în urmă.

Marius Frumuzache, în contradicţie cu propriul său apărător, a cerut judecătorului să fie menţinut în continuare în arest preventiv, fără să motiveze de ce.

Frumuzache a aruncat încontinuu priviri speriate în spatele sălii unde nu venise nici o rudă sau prieten. Resemnat, a stat apoi cu faţa în palme, răspunzând monosilabic doar când era solicitat. Tatăl uneia din fetiţele agresate, Vasile Dumitru, s-a aflat, şi el, ieri, la Tribunal.

„Sper să-l pot ierta pe acest individ, care trebuie condamnat la pedeapsa maximă de 25 de ani de puşcărie. Fetiţa mea şi-a revenit parţial, însă încă mai are teamă de a rămâne singură în casă. Sunt traume care se vor estompa doar în timp", ne-a spus acesta. Procesul va continua pe 16 noiembrie.

Mai multe