Percheziții la la Direcția Poliției Rutiere din IGPR

10 decembrie 2015 9:43   Național
Ultima actualizare:

Procurorii DNA Iași fac percheziții, joi dimineață, la Direcția Poliției Rutiere din Poliția Română și la sediile Poliției municipiului Vaslui și Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. Potrivit corespondentului Mediafax, este vorba de cercetări într-un dosar privind infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise între 2013-2015

Procurorii de la Direcția Națională Anticorupție - Serviciul Teritorial Iași fac cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în perioada 2013 - 2015.

Astfel, joi, au loc percheziții la 13 adrese din municipiile București și Vaslui și din județul Ilfov, trei fiind sediile unor instituții publice, iar restul locuințe.

În cauză procurorii beneficiază de sprijinul Departamentului de Informații și Protecție Internă și al Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Potrivit unor surse judiciare, instituțiile vizate de percheziții sunt Poliția municipiului Vaslui, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui și Direcția Poliției Rutiere din Poliția Română.

Conform surselor citate, în această cauză a fost începută urmărirea penală in rem pentru abuz în serviciu, luare de mită și trafic de influență

Mai multe