Persoanele care sună din Bucureşti la call center-ul pentru vaccinare pot să se programeze de acum şi în judeţele apropiate

16 ianuarie 2021 22:21   Național
Ultima actualizare:

Având în vedere faptul că în București, gradul de ocupare a locurilor de vaccinare anti-COVID este de 100%, autorităţile române s-au adaptat situație şișe oferă de acum celor din Bucureşti care sună la call center posibilitatea de a merge la Giurgiu, Prahova sau în alte judeţe limitrofe care mai au ceva locuri disponibile pentru perioada următoare

Deși în București, gradul de ocupare a locurilor de vaccinare anti-COVID este de 100%, așa cum a anunțat, sâmbătă, 16 ianuarie, Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19, persoanele care vor să se programeze pot face acest lucru în celelalte judeţe.

Doritorii se pot programa în județele limitrofe pentru vaccin

În cea de-a doua etapă a campaniei de vaccinare, care a început vineri, s-au făcut 305.562 de programări din cele 364.800 de sloturi disponibile. În Capitală s-au făcut 62.182 de programări, gradul de ocupare fiind de 100%, pentru primele trei săptămâni.

Odată cu deschiderea activităților de vaccinare pentru etapa a II-a, care se derulează concomitent cu vaccinarea persoanelor din prima etapă, s-au înregistrat ieri, 15 ianuarie, 37.750 de apeluri în call center (19.770 de apeluri preluate).

Cei care sună la call center (la numărul de telefon 0214144425) – facilitatea nu este oferită şi în versiunea de platformă online – pot cere programarea în interiorul celor trei săptămâni în judeţele limitrofe unde au rămas ceva locuri.

Call center-ul îşi încheie programul în seara aceasta, la ora 22:00, iar activitatea de dimineaţă se reia la ora 8:00.

Mai multe