Peste 47.000 de tineri în prima zi de «Neversea»

8 iulie 2017 16:09   Național
Ultima actualizare:

Distracţie totală vineri seara, la malul Mării Negre. A început „Neversea”, cel mai aşteptat eveniment muzical al verii, iar prima zi a fost un adevărat succes. Zeci de mii de tineri din ţară şi chiar din străinătate s-au dus special la Constanţa pentru acest festival.

A fost o seară electrizantă, o explozie de culoare şi de veselie vineri, la malul mării: focuri de artificii, proiecţii de lasere, efecte speciale şi, evident, multă muzică bună care a răsunat pe plajă până spre dimineaţă. Potrivit adevarul.ro, peste 47.000 de persoane au participat în prima zi la “Neversea”.

Pe scenă au urcat Sam Feldt, Rita Ora, Lost Frequencies, Danny Avila, Tiesto şi Tujamo. Pe celelalte scene au concertat alţi peste 30 de artişti. Sâmbătă seara au cântat Fatboy Slim, AfroJack. Years & Years, iar duminică, în ultima zi a festivalului, vor fi pe scenă Jason Derulo, Dua Lipa şi KSHMR.

Constanţa a fost blocată pentru acest eveniment. Tot centrul vechi al oraşului a fost şi e închis circulaţiei auto, peste 100 de poliţişti şi 1.000 de jandarmi vor asigura ordinea şi liniştea publică.

Mai multe