Petre Roman, lăsat în drum de maşina de teren

7 noiembrie 2017 10:15   Național
Ultima actualizare:

Cel mai negru coşmar al oricărui şofer este să te lase maşina în drum. A simţit-o pe pielea lui Petre Roman (71 de ani), care zilele trecute a coborât neputincios din autoturismul de teren care începuse să dea rateuri. Politicianul nu era singur în maşină, ci cu fiul său Petrus, în vârstă de 7 ani.

Fostul premier al României a fost surprins recent în timp ce se învârtea zadarnic pe lângă maşina sa, o Honda CRV. Autoturismul l-a lăsat baltă chiar în timp ce se îndrepta spre casă, după o promenadă prin oraş cu băieţelul său. Pe Bulevardul Pipera, maşina a început să-i facă probleme, iar politicianul a tras imediat pe dreapta pentru a nu încurca traficul.

Petrus l-a aşteptat cuminte în maşină

Îmbrăcat la costum, Petre Roman a coborât din vehicul, a ridicat capota şi a încercat fără succes însă să găsească defecţiunea. În timp ce stătea de pază lângă maşină şi butona telefonul căutând cel mai probabil o soluţie, Petrus aştepta cuminte pe bancheta din spate a maşinii. Din fericire, un şofer l-a recunoscut şi i-a sărit în ajutor. Omul a stat deasupra capotei preţ de câteva minute şi în cele din urmă a reuşit să-i dea de capăt şi să rezolve problema tehnică a maşinii. 

Fericit, Petre Roman i-a zâmbit bărbatului şi i-a strâns mâna în semn de mulţumire după care a plecat mulţumit spre casă. Noroc cu bunul-samaritean că altfel cine ştie cât ar fi îngheţat politicianul pe lângă maşină. 

Mai multe