Petrecere cu șampanie și pișcoturi la o primărie din județul Vaslui, în plină stare de urgență

12 mai 2020 13:41   Național
Ultima actualizare:

Mai mulți angajați ai unei primării din județul Vaslui au organizat o petrecere chiar în în incinta instituției, fără a mai ține cont de pandemie sau de starea de urgență. Cinci funcționari din Puiești au fost dați de gol de un cetățean care a sunat la Poliție. Cheful a fost spart de oamenii legii.

Petrecerea avea loc în sala de ședință, cu ocazia zilei de naștere a unei colege. Un cetățean nemulțumit că avea treabă de rezolvat și a găsit birourile goale a anunțat polițiștii.

„Cum să dea petrecere în primãrie, în timpul programului? Sfidează chiar așa, toate interdictiile privind epidemia? Pentru noi e distanțare socială, iar ei stau unul lângă altul, fără mască, că altfel nu aveau cum să mănânce și să bea! Nu toți trebuie să respectăm? Și petrecere în timpul programului?”, a spus pentru Vremea Nouă omul care a sunat la 112.

„Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat, în jurul orelor 14.45. Acesta a semnalat că mai multe persoane petreceau în primăria comunei Puiești. Au fost la fața locului polițiștii Secției 8 Poliție Rurală Iana, care au găsit cinci persoane la o aniversare. A fost aplicată măsura sancționării contravenționale cu avertisment pentru toate persoanele prezente”, a precizat Loredana Stavăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Mai multe