Pieton secţionat, în urma unui accident teribil produs în judeţul Prahova

11 septembrie 2017 7:32   Național
Ultima actualizare:

Un bărbat care mergea pe marginea DN 72 a fost secţionat, ieri seară, după ce a fost lovit de un autoturism. Echipajele medicale care au intervenit la faţa locului găsind o parte din trupul său în zona producerii accidentului, iar restul la aproximativ 400 de metri distanţă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, accidentul s-a produs pe drumul naţional 72, în comuna Filipeştii de Târg, iar primele cercetări ale poliţiştilor arată că şoferul unui autoturism a acroşat un pieton care circula pe marginea drrumului, după care a intrat pe contrasens unde s-a ciocnit cu un alt autoturism, în urma impactului primul autoturism ricoşând într-un copac.

Echipajele de intervenţie care au ajuns la locul accidentului au găsit jumătate din trupul pietonului în zona unde s-a produs accidentul, iar cealaltă jumătate a corpului la aproximativ 400 de metri, au afirmat reprezentanţi ai ISU Prahova. Pietonul era un bărbat de aproximativ 30 de ani.

Şoferul care aparent a produs accest accident, un tânăr în vârstă de 20 de ani, este în comă şi a suferit un traumatism cranio-cerebral grav, un hematom la coloana cervicală, precum şi o fractură de femur. Cel de-al doilea şofer implicat în accident, un bărbat în vârstă de 28 de ani, a scăpat fără leziuni.  

Mai multe