Pilotul Ciprian Tofan a murit într-un accident. Conducea cu 200 km/h o mașină tunată

5 mai 2019 13:15   Național
Ultima actualizare:

Viteza i-a fost fatală lui Ciprian Tofan (33 de ani). Pilotul de drag racing a murit într-un accident pe șofeaua de centură a Capitalei, unde ieșise să testeze un autoturism recent tunat, de 700 de cai putere.

Șofer experimentat, pasionat de drifting, Ciprian Tofan a pierdut controlul volanului din cauza vitezei foarte mari (200 km/h în momentul impactului) și a lovit un autoturism parcat pe marginea șoselei. Pilotul nu purta centura de siguranță în momentul accidentului și a murit pe loc, conform Știrile Pro TV.

“Pe şoseaua de centură a Capitalei a avut loc un accident rutier. Un auto care se deplasa din direcţia Tunari către Otopeni ar fi pierdut controlul la direcţia de mers şi a lovit un alt autoturism staţionat. Maşina aflată în mers a fost proiectată în afara părţii carosabile. Din păcate, şoferul a decedat. Era singur în respectivul autoturism. Din primele noastre informaţii acesta ar fi circulat cu o viteză destul de mare”, a declarat Ciprian Romanescu, purtător de cuvânt IPJ Ilfov.

Ciprian Tofan deținea o firmă de tuning auto

Ciprian Tofan era pasionat de drifting, deținea o firmă de tuning auto, iar sâmbătă seara tocmai testa un autoturism Audi, cu motor îmbunătățit la 700CP, cu care intenționa să participe la o competiție auto.

”Dumnezeu să te ierte Ciprian Tofan CIPOS! DRAG RACING EVENTS transmite condoleanțe familiei! Cuvintele sunt de prisos! Acum aproximativ două ore, Cipos a murit într-un grav accident de circulație cu mașina sa Audi A3 pe Centura Bucureștiului”, a fost unul din mesajele transmise de apropiații lui Ciprian pe rețelele sociale.

Mai multe