Plan roşu de intervenţie în Giurgiu. O persoană a murit şi altele au fost rănite într-un accident la ieşirea din Călugăreni

26 februarie 2021 9:21   Național
Ultima actualizare:

Accident rutier, autoturism cu autocamion (mașină de gunoi). Din informațiile preliminare, în eveniment au fost implicate 10 victime.

Având în vedere numărul de victime, pentru gestionarea eficientă a evenimentului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

Din cadrul ISU Giurgiu acționează 3 echipaje de stingere, 1 descarcerare, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 ambulanță SMURD, precum și 6 ambulanțe SAJ.

Totodată, din cadrul ISU București-Ilfov sunt trimise în sprijin 2 ambulanțe SMURD și 1 echipaj de descarcerare. În sprijin acționează și 1 elicopter SMURD. Misiunea este în dinamică.

CENTRUL INFOTRAFIC – ACCIDENT MORTAL DN5 (GR) Jud. Giurgiu*/ *DN5 (E70) București - Giurgiu*/ *ieșirea din loc. Călugăreni către Capitală – coliziune între două autoturisme. Potrivit primelor date, o persoană a decedat, iar alte 9 au fost rănite. Circulația se desfășoară îngreunat, pe una dintre cele patru benzi. Ori a adormit ori a întors pe linie continuă dar asta stabilește Poliția

În urma accidentului au rezultat 10 victime, dintre care:

  • 1 decedată.
  • 6 preluate de ambulanțe și transportate la spitale din București
  • 1 victimă preluată de elicopter și trasportată la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca 
  • 1 victimă în stop cardiorespirator, se efectuează manevre de resuscitare
  • 1 victimă refuză transportul la spital
Mai multe