Poftiți la târgul cu bucate de Crăciun
Nu aveți porc? Nici o problemă! Puteți gusta produsele tradiționale de Crăciun la Târgul de la Agronomie din București, care ține până în Ajun.
Ignatul, sărbătorit cu patru zile înainte de Crăciun, este una dintre cele mai vechi tradiţii româneşti. În ziua sacrificiului, este obligatorie şi „Pomana porcului”.
Celebrul maestro bucătar Don Mariano vă invită la o porţie de „Pomana porcului” cu mămăliguţă şi murături în Târgul de la Agronomie din Capitală unde veţi mai găsi şi alte produse specifice sărbătorii de Crăciun: cârnaţi proaspeţi, afumaţi, tobă, leber, caltaboş, şorici de porc, slănină,costiţă şi alte bunătăţi.
La faţa locului se vor prepara cârnaţi proaspeţi, jumări proaspete şi se vor porţiona fripturile şi scăricica ce vor sfârâi apoi pe grătarele încinse.
Târgul de la Agronomie va ține până marți, 23 decembrie. Intrarea este liberă.