Politician din Prahova, reţinut după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un minor

27 iulie 2017 12:50   Național
Ultima actualizare:

Pasiunea nu ține cont de sex și de lege. Așa a gândit un consilier local PSD din oraşul Breaza, judeţul Prahova, care a fost reţinut joi, pentru relații sexuale cu un adolescent de 14 ani. Potrivit news.ro, bărbatul este acuzat că a săvârșit faptele timp de aproape patru luni,

Consilierul local este în vârstă de 36 de ani și va fi prezentat, joi, instanţei cu propunere de arestare preventivă. El a fost ales pe listele PSD și era considerat unul dintre cei mai active politicieni din zonă.

El a fost reţinut, miercuri, pentru act sexual cu un minor, fiind acuzat că, din luna aprilie şi până în iulie, a avut relaţii intime cu un adolescent de 14 ani.

Bărbatul urmează să fie prezentat, joi după-amiază, Judecătoriei Câmpina cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Recent, consilierul local iniţiase un proiect de hotărâre de CL care viza schimbarea din funcţie a viceprimarului oraşului Breaza, susţin surse politice. Aceleaşi surse spun că el ar fi vrut să obţină funcţia de viceprimar al oraşului. 

Mai multe