Polițist, aflat în misiune pe motocicletă, rănit grav de mașina pe care o urmărea. Motocicleta a ars în întregime

19 august 2020 22:11   Național
Ultima actualizare:

Un poliţist de la Serviciul Rutier al Poliţiei Judeţene Buzău, aflat în misiune pe o motocicletă, a fost rănit, miercuri seară, iar motocicleta a ars complet, după ce a fost acroşat de autoturismul pe care îl urmărea.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Buzău, poliţistul de 29 de ani se afla în urmărirea unui autoturism, condus de o femeie de 32 de ani, din Berca, pe Calea Eroilor din municipiul Buzău. La un moment dat, motocicleta a fost acroşată de autoturismul urmărit şi proiectată într-un taxi aflat pe sens opus. 

În urma impactului violent, motocicleta polițistului a luat foc și a ars în întregime. Agentul a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost preluat de un echipaj de ambulanță de la fața locului.

Femeia, aflată la volanul unui autoturism Fiat, a fost oprită ulterior de un alt echipaj de Poliţie. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a petrecut evenimentul rutier şi dacă gestul şoferiţei a fost unul făcut cu intenția de a scăpa de polițistul care o urmărea, informează news.ro. 

Mai multe