Polițist din Vaslui, acuzat de viol, a fost condamnat că a condus fără permis

12 noiembrie 2014 14:08   Național
Ultima actualizare:

Un poliţist din Vaslui a ajuns infractor după ce a încălcat mai multe legi. El fost condamnat la 7 luni de închisoare pentru că a urcat fără permis la volan, a făcut un accident şi a încercat să convingă pe altcineva să-şi asume vina. Acum câțiva ani a fost acuzat de tentativă de viol, dar a scăpat basma curată.

Un adevărat „haiduc” de secol XXI, polițistul din Vaslui are un cazier impresionant pentru un om al legii. Bărbatul s-a urcat la volan fără permis, a făcut accident și a încercat să se sustragă urmăriri penale, punând un prieten să-și asume vina, scrie rtv.net. Polițistul mergea în mașina din dotare cu girofarul pornit şi cu muzica la maxim, a confiscat zeci de kilograme de peşte de la nişte muncitori şi a cerut zece euro de la un şofer de TIR pentru a mânca o friptură.

Însă acestea nu sunt cele mai grave abateri ale omului legii. În 2007, polițistul a fost reclamat de o fată de 15 ani care l-a acuzat că a sechestrat-o timp de două ore în maşina poliţiei şi a încercat să o violeze. Atunci, reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie l-au concediat, dar agentul a atacat această decizie în instanţă, a avut câştig de cauză şi a fost ulterior reîncadrat.

Acum a fost condamnat la 7 luni de închisoare pentru o abatere mult mai mică, aceea de a conduce un autoturism fără a avea permis de conducere și pentru instigare la fals.

Mai multe