Polițist local din Buzău, prins la furat într-un supermarket. Ce nu plătise omul legii

13 mai 2021 14:02   Național
Ultima actualizare:

Chiar dacă statutul îl obligă să fie de partea legii, un polițist local din Buzău a încălcat-o, crezând că scapă fără să sesizeze cineva. Bărbatul a luat un produs dintr-un supermarket și a vrut să iasă din magazine fără să-l plătească.

Polițistul a fost observant de agentul de pază al magazinului când a trecut de casele de marcat fără să plătească nimic. Suspectând că are a ascuns un produs și voia să plece neobservat, agentul de pază al supermarketului l-a orprit și l-a controlat. Așa a ieșit la iveală fatul că bărbatul care ar fi trebuie să fie de partea legii a încălcat-o.

Acesta a fost observat de agentul de pază al magazinului când a trecut printre casele de marcat fără să plătească o sticlă de vin. Este vorba despre o cutie în care se afla o sticlă de vin în valoare de peste 30 de lei.

A furat o sticlă de vin    

După ce l-a prins în flagrant pe poliţistul local, agentul de pază al magazinului a chemat imediat un echipaj de la IPJ Buzău. „Poliţia Buzău a fost sesizată azi de agentul de securitate al unui supermarket din municipiul Buzău că o persoană a trecut de casele de marcat cu un produs în valoare de 32.99 lei fără a-l plăti. În cauză s-a deschis dosar penal pentru furt”, a anunțat IPJ Buzău, conform adevarul.ro.  

Şi conducerea Poliţiei Locale Buzău a reacţionat, în acest caz urmând a fi deschisă o anchetă ce va conduce, probabil, la concedierea angajatului. Acesta ar fi declarat că a uitat la ieşire că avea sticla cu vin la el.  

Citește și: 

Viitor polițist prins la furat de inele într-un mall din Ploiești

Târgu-Jiu. Fost polițist local, prins cum fură din mașini

Mai multe