Poliţist luat pe sus de un şofer nervos, în intersecţie

2 octombrie 2014 9:03   Național
Ultima actualizare:

Un poliţist de la Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit cu maşina de un şofer care nu i-a ascultat indicaţiile. Incidentul s-a petrecut în sectorul 6 la intersecţia Şos. Virtuţii-str. Orşova.

Poliţistul dirija circulaţia în intersecţie, când a fost lovit de un bolid, condus de un tânăr de 23 de ani. Potrivit primelor informaţii, şoferul a fost nemulţumit de indicaţiile rutiere ale poliţistului şi a accelerat în trombă. "Şoferul a ignorat semnalul de oprire al agentului nostru, care încerca să-l oprească să treacă peste linia de tramvai. În primă fază acesta a oprit, după care şi-a continuat deplasarea lovindu-l pe poliţst. Când l-au imobilizat, colegii mei au constatat că nu avea permis şi consumase alcool", ne-a spus Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Bucureşti.

Omul legii s-a ales cu răni grave în zona picioarelor şi a fost transportat la spitalul Universitar de un echipaj SMURD. După ce l-a luat pe sus pe poliţist, şoferul s-a înfipt cu maşina într-un tramvai de pe linia 41 şi a rămas blocat în autoturism, scrie rtv.net. Tânărul a fost pradă uşoară pentru poliţişti, care l-au ridicat în cătuşe pentru a-l duce la audieri.

Circulaţia în intersecţie se desfăşoară cu dificultate din cauza evenimentului.

Mai multe