Polițistă aflată în timpul liber, bătută și târâtă de păr de un interlop din Alba Iulia

21 noiembrie 2019 13:43   Național
Ultima actualizare:

Scene violente în clubul Stage din Alba iulia, după un concert al unei trupe hip-hop. O polițistă a fost bătută de un membru al lumii interlope locale. Bărbatul a fost reținut și ulterior eliberat sub control judiciar.

Poliţista, care se afla în timpul liber, lucrează la Brigada de Operaţiuni Speciale a IPJ Alba, iar agresorul se numește Adrian Bălan, zis Bălănel, fost sportiv şi membru al lumii interlope din Alba Iulia. Acesta e o cunoştinţă mai veche a poliţiştilor, fiind cercetat în trecut pentru infracţiuni comise cu violenţă.

Incidentul s-a petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, în clubul Stage, și a fost înregistrat de camerele de supraveghere. Pe fondul unor discuții contradictorii, între bărbat și femeia polițist a avut loc un conflict. Aceasta ar fi frut să-i ia șapca din cap și a ridicat un picior spre individ, moment în care el a ripostat cu o palmă. Chiar dacă au fost despărțiți preț de câteva secunde de către alte persoane aflate la fața locului, conflictul nu s-a stins. Lucrurile au degenerat și femeia a fost apucată cu brutalitate de păr şi trântită pe jos, de faţă cu toţi cei prezenţi, conform adevarul.ro.

Polițista a depus plângere, astfel încât bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind apoi eliberat sub control judiciar.

Adrian Bălan (31 ani) a fost condamnat în 2012 la 2 ani de închisoare cu executare, în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”, fiind acuzat de proxenetism. A recunoscut faptele şi a beneficiat de o reducere semnificativă a pedepsei. În 2016 a fost arestat din nou pentru infracţiuni comise în Franţa.

Mai multe