Poliţista beată a făcut ravagii cu maşina şi a fugit

17 octombrie 2014 23:04   Național
Ultima actualizare:

A plecat din bar pe trei cărări, la primele ore ale dimineţii, dar asta nu a împiedicat-o să se urce la volan. Şi nu oricum, ci cu alţi doi colegi poliţişti în maşină. Nu a durat mult până când a pierdut controlul volanului şi a distrus tot ce i-a ieşit în cale. Când au văzut dezastrul, toţi trei au fugit.

Totul s-a petrecut ieri dimineaţă, când Monica Gogu, subinspector la Serviciul de Investigare a Fraudelor Vrancea, împreună cu inspectorii Cornel Vizitiu şi Costel Badiu au plecat dintr-un bar din centrul oraşului Focşani.

Deşi băuse toată noaptea, femeia i-a cerut lui Costel să conducă ea, până acasă, bolidul acestuia, un BMW X5. Nimeni nu s-a împotrivit. Li s-a părut distractiv şi au urcat toţi trei maşină.

Martorii povestesc că Monica a făcut slalom pe străzi gonind cu 150 km/h, până când a pierdut controlul maşinii şi a intrat în plin într-un chioşc aflat într-o staţie de autobuz.

A măturat totul în cale, iar vânzătoarea magazinului a fost prinsă între bucăţi de tablă ş. Oamenii mai spun că poliţista ar fi coborât din maşină şi ar fi întrebat-o pe femeie dacă a murit. Când a văzut că acesta e doar rănită, atât ea şi cât şi ceilalţi doi poliţişti s-au făcut nevăzuţi.

O oră mai târziu, duhnind a alcool, şoferiţa a mers la Poliţie şi a recunoscut că s-a aflat la volan. Ea avea o alcoolemie de 0,56mg/l în aerul expirat.

Acum, poliţista e anchetată de procurori pentru vătămare corporală, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, potrivit purătorului de cuvânt al IPJ Vrancea, Bogdan Toader.

Mai multe