Polițiștii acuzați de viol, arestați pentru 30 de zile

8 august 2015 0:36   Național
Ultima actualizare:

Cei doi polițiști de la Ordine Publică din Călărași, acuzați că au violat o adolescentă de 15 ani de la casa de copii, au fost arestați preventiv vineri seară. Decizia a aparține magistraților Judecătoriei Călărași, însă aceasta poate fi contestată de acuzați.

Adrian Nicușor Șerban și Daniel Florentin Dumitru sunt cei doi polițiști suspectați de abuzarea sexuală a unei fete de 15 ani, care a fugit de la Centrul de Plasament „Sfântul Ștefan” din comuna Perișoru. Oamenii legii au găsit-o într-un parc din Călărași și puteau fi lăudați pentru fapta lor, însă ei au ales ce e mai rău. Sub amenințarea că o vor returna centrului de plasament, polițiștii i-au cerut fetei să întrețină relații sexuale cu ei, pe un câmp situat la circa doi kilometri de oraș.

După ce au siluit-o, cei doi au abandonat-o pe câmp și au fugit. Fata a fost găsită de un cioban, care a dus-o la spital. Medicii au fost cei care au alertat adevărații polițiști și astfel a fost demarată ancheta.  

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi angajați de la Ordine Publică din Călărași pot sta până la 7 ani după gratii. În plus, nu vor mai putea activa niciodată în Poliție. Deocamdată mai au o șansă, căci decizia Judecătoriei, de arestare preventivă, poate fi contestată de avocatul lor, scrie Mediafax.

Mai multe